Wie zijn de Academie voor levenslust?

Rosanne Schliessler (NLP Master Coach/Trainer en opsteller) van Hartenvrouw Coaching en Manja van Hooijdonk (Holistisch lifecoach, opsteller, medium en kunstenares) van ZielsgewoonManja hebben de handen met hart en ziel ineengeslagen.

Wie is Manja?

Manja van Hooijdonk

Manja is een gedreven vrouw met aandacht voor wie je werkelijk bent. Haar gevoeligheid, intuïtie en helderziendheid, combineert zij met kennis en kunde. Hierdoor zijn haar sessies en trajecten zeer diepgaand, inzicht gevend en transformerend. Het is haar passie om de sprankel die in ieder van ons aanwezig is te vergroten en zichtbaar te maken of te behouden, zodat je met bezieling je eigen leven kunt leven.

Het is de missie van Manja om zo veel mogelijk mensen op integere en zuivere wijze te inspireren de beste versie van hun authentieke zelf te zijn.

Manja heeft ruim 15 jaar geleden ZielsgewoonManja opgericht, een praktijk voor bewustwording, heling en inspiratie, waarbij zij mensen begeleid, coacht en inspireert. Daarvoor is zij als leidinggevende meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest in diverse marketing en corporate communicatiefuncties.

Manja is zeer leergierig en altijd bezig met haar persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd bij (inter)nationale leermeesters en opleidingen gedaan zoals HBO Lifecoach, HBO Opsteller, Master Systemisch Werker, Reiki Master, Nimis Practioner Healer en Medium. Daarnaast ontwikkelt zij zich jaarlijks met een Free Style Kunstgroep om haar intuïtieve en spirituele kunstzinnige vaardigheden verder te verdiepen en verbreden.

Door haar jarenlange ervaring als holistisch lifecoach en kunstenares, weet zij mensen te verwonderen, te inspireren, bewust te worden én te helen. Dit alles op hele ontspannen wijze en vanuit integriteit en zuiverheid. Zij werkt altijd ten dienste van jouw persoonlijke groei, met een vertaling naar jouw dagelijkse leven.

Schilderen is één van de grootste passies van Manja. ‘Zodra ik een penseel in mijn handen heb, stromen de kleuren en vormen als vanzelf en verdwijnt de tijd’. De schilderijen hebben dan ook altijd een betekenis, een verhaal. Op vele manieren wordt de creativiteit aangeboden in de vorm van workshops, cursussen en persoonlijke schilderijen, omdat dit een mooie manier is om jezelf op een hele andere manier te zien.

Wie is Rosanne

Rosanne Schliessler

Rosanne is een vrouw vol levenslust en dat deelt ze graag met anderen. Ze is empathisch, optimistisch en hartelijk. Ze gelooft dat je alles wat je nodig hebt al in je hebt en zij helpt je graag deze hulpbronnen weer beschikbaar te krijgen voor een leuker leven. Haar doel is om jouw ogen te zien stralen. Haar missie is de wereld een beetje mooier achter te laten dan dat ze deze aantrof door met alles wat ze in zich heeft het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Ruim 12 jaar geleden is Rosanne gestart met Hartenvrouw Coaching en Training. Een praktijk voor levenslust. Daarvoor heeft zij 30 jaar zeer verschillende functies bekleed in diverse branches. In haar vrije tijd zingt ze in een acapella vocalgroup. Een van de hobby’s die haar veel levenslust geeft.

Haar bewuste reis in persoonlijke ontwikkeling begon met NLP. Ze is inmiddels internationaal gecertificeerd als NLP trainer en mastercoach. Daarnaast heeft ze zich onder andere bekwaamd in Systemisch werk, Tijdlijntherapie en Sociaal Panorama. Haar eigen werkvorm is een ongekend krachtige combinatie van alle opgedane kennis en ervaring. Haar ontwikkeling gaat nog steeds door en ze blijft leren door haar licht op te steken bij collega’s, het volgen van cursussen en workshops, het bijwonen van congressen bij de NVNLP branchevereniging, het examineren bij UNLP en door de feedback die ze krijgt van cliënten, deelnemers en cursisten.

Ze laat je graag ontdekken dat je een keuze hebt in hoe je omgaat met het verleden. Wanneer je de nadruk legt op wat er wel goed gaat en op jouw kwaliteiten verleg je de focus en verandert jouw beeld van het leven op dit moment. Door jouw zelfvertrouwen, daadkracht, balans en keuzevrijheid te ontwikkelen, vergroot je jouw veerkracht en mentale weerbaarheid. Hierdoor wordt het leven aangenamer en kun je met meer vertrouwen naar de toekomst kijken. Het geeft ontspanning en werkt helend. Ze geeft je handvatten om de regie over hoe je in het leven staat weer of meer zelf in handen te hebben. Alle zintuigen kunnen worden aangewend om iets te veranderen in jouw beleving. Wil je een ander resultaat? Doe, voel, zeg, hoor, zie, denk en ervaar dan wat anders dan dat je tot nu toe deed.

Samen beschikken wij in totaal over:

  • Ruim 110 jaar levenservaring als vrouw, partner, moeder, ondernemer en levensgenieter.
  • Ruim 50 jaar werkervaring in het bedrijfsleven in zowel het groot-, midden en kleinbedrijf als in de non-profit sector en in het commerciële bedrijfsleven. In meewerkende en leidinggevende functies.
  • Bijna 25 jaar persoonlijke coachervaring in onze eigen praktijken waarbij wij ruim duizend mensen individueel hebben begeleid op hun pad naar meer levenslust en zingeving!