Privé opstellingen

De open opstellingsavonden zijn fijn. Soms wil iemand liever privé een opstelling.

Omdat het te groot is, te onzeker, te intiem of te verdrietig om het met anderen te delen.

Soms kiest iemand voor privé omdat men graag anoniem blijft.

Bij een privé opstelling staan twee opstellers volledig tot jouw beschikking.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. Jouw investering: € 170,-.

Familieopstellingen

Voor de meesten geldt dat er van alles speelt in het leven. We lopen tegen zaken aan, gaan specifieke situaties uit de weg of zoeken ze juist op, we voelen ons onzeker of juist groter dan we zijn, krijgen ons doel of verlangen niet helemaal helder, lopen tegen blokkades aan, enz.

We hebben allemaal onbewuste overtuigingen die meespelen bij ons handelen. Onze herinneringen en ervaringen hebben ons gevormd. De familie waaruit we zijn ontstaan en het gezin waarin we wel (of niet) zijn opgegroeid, het speelt allemaal mee. We zijn onderdeel van een groter geheel. De onuitgesproken regels binnen een familie hebben invloed op ons gedrag en kunnen verstrikkingen geven.

Een opstelling is een prachtige manier om helderheid te krijgen over wat er onbewust speelt en het biedt vaak een opening naar de toekomst. Het kan bijvoorbeeld ruimte, vrijheid en ontspanning geven. Het kan de relaties die we met anderen en onszelf hebben verrijken. Het is een diepgaande en krachtige vorm van therapie.

Een Surinaams spreekwoord zegt: Als je jouw stenen niet opruimt, struikelen jouw kinderen erover. Het is mogelijk om met een opstelling iets te doorbreken dat al generaties lang in de familie is waardoor de volgende generatie ervan gevrijwaard blijft.

Een opstelling raakt je. Of je nou de vraagsteller bent, een representant of toeschouwer. Er gebeurt iets op een niveau waar woorden voor tekort schieten en wat je eigenlijk alleen maar kunt ervaren.

Hart en Ziel opstellingen

We luisteren naar ons brein. Die stem in ons hoofd heeft ons heel wat te vertellen. Als het meezit vooral ondersteunend. (Zo niet, kom daar dan vooral een keer voor langs bij ons).

Tegenwoordig horen we vaak: “Als je niet luistert als het fluistert, gaat het gillen” en dus doen we allemaal ons best om naar ons lichaam te luisteren.

Daarnaast kun je ook nog luisteren naar jouw Hart en Ziel. Een Hart en Ziel opstelling is een bijzondere ervaring. Wat hebben jouw hart en ziel te vertellen? Zijn ze vrij? Zijn ze het eens? Begrijpen ze elkaar? Kun jij wat met wat zij je laten weten? Wie of wat bemoeit zich er verder nog mee? Wat vragen ze van jou? Kom en ervaar.

Levenslust opstellingen

Dit is het.
Dit ben jij.
Dit is het leven.
Dit is jouw leven.
Jouw lust tot leven.

Wat betekent levenslust voor jou?
Aan wat is jouw levenslust gekoppeld?
Is er voldoende levenslust?
Waar sta je op dit moment?
Waaruit bestaat een eventuele blokkade?
Wat is er nodig om meer levenslust te ervaren?
Aan het einde van de opstelling ga je met meer levenslust naar huis.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op