Transformatietraject

Transformatie-traject

Ben je toe aan verbetering van je leven? Weet je ergens van binnen dat er meer is dan wat het leven je nu brengt? Onderweg ben je misschien de verbinding met jezelf en je innerlijke stem kwijtgeraakt en je durft niet meer te vertrouwen op jezelf. Je vindt jezelf wellicht niet goed, mooi, competent, bijzonder, inspirerend, succesvol of liefdevol genoeg. 

Blijf je steeds tegen dezelfde dingen in het leven aanlopen en kom je niet vooruit?

Weet je eigenlijk niet meer wie je precies bent en wat je nu precies wilt?

Doet iedereen een beroep op je en weet je niet meer wanneer er tijd voor jou is?

Mis je levenslust en een doel in je leven?

Wordt je ’s ochtends wakker met de vraag, waar doe ik het allemaal voor?

Kortom mis jij levenslust en wil je graag een (nog) leuker leven?

Dan is het transformatietraject geschikt voor jou. In een zestal praktische stappen, wordt je je weer volledig bewust van je eigen plek en datgeen wat voor jou belangrijk is. Je leert je grenzen te voelen en aan te geven. Samen maken we je rugzak lichter, brengen we je nieuwe inspirerende inzichten en geven we je de tools om het zelf in je leven te kunnen toepassen. Voor nu en voor later! Tussendoor worden de nieuwe ervaringen in je verankerd, zodat je er altijd op terug kunt vallen en er gebruik van kunt maken wanneer jij dat wilt.

Neem contact met ons op of stuur een mailbericht voor meer informatie. Wij lichten graag de mogelijkheden toe, zodat we afgestemd op jouw persoonlijke vraag en behoefte aan de slag kunnen gaan.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op